20 marraskuuta 2011

red/black/white

Jos jotain oon tähän ikään mennessä oppinut, niin sen, ettei vaateostoksille lähdetä tälläytymättä ekaks. Muuten iskee kriisi. Entinen duunikaveri on lanseerannut oivan sanan sitä olotilaa kuvaamaan joka tulee kun lähtee kaupungille esimerkiksi suoraan töistä. Räyskäle. Tätä räyskäle-oloa välttääkseni puunasinkin eilen knaaman kondikseen ja lähdin käväisemään kaupungilla. No tukka näköjään jäi laittamatta ja sukkikset oli sitä laatua että haarakiila tais vilkkaa ja kävin niitä vaivihkaa nostelemassa erinäisissä porttikongeissa. Eli melko räyskäleenä sitä sit kuitenkin mentiin loppujen lopuksi :/

Ja oho, mekon sisään taisi jäädä hengari, ainakin ton olkapään ulkonäön perusteella...

Mekko on Dorothy Perkinsistä, baskeri H&M ja kengät Dr. Martens, viheliäiset sukkikset lähiprodukti.

Translation: Went shopping for basic T-shirts yesterday, because I've realized I lack basic clothing. This dress is quite new, from Dorothy Perkins, one of my favourite stores.

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Harva asia ketuttaa yhtä paljon, kun liian pienet sukkahousut, jotka valuu joka askeleella alaspäin. Toinen ihana asia on sopimaton sukkis-hame materiaaliyhdistelmä, niin että hame kiirii joko ylös tai kerääntyy kävellessä viehkosti jalkojen ympärille eli haaroihin. Nämä asiat ovat perkeleestä.

anna kirjoitti...

Alasrullautuvat stay-upitkin on pahat :S varsinkin jos ei huomaa että ne on jossain puolessa sääressä roikkumassa...
Ei pitäs koskaan pestä sukkiksia koneessa, koska ne menettää elastaanisuuttaan. Mutta laiskuussyistä tulee pestyä ja sit saa kärsiä haarakiilan vilkkumisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei hyvä jos noi Martens-ballerinat oli siulle hyvät ja tuli käyttöön :)

T: yks joensuun tutuntuttu Kati, jolta ne ostit

anna kirjoitti...

Juu Kati, ne on ihan täydelliset! Kiitos kovasti :)

Katja Cintja kirjoitti...

cute !! nice blog
xoxo