18 marraskuuta 2011

Vegaanin unelmailta Venäjällä

Joku ihana tyyppi oli käynyt edelliseen postaukseen kommentoimassa et pitäis jo päivittää. No minä tyttöhän pistän sit päivittäen! On ollut muutenkin taas pitkästä aikaa hyvin inspiroitunut olo liittyen itsensä toteuttamiseen, jota esimerkiksi tää blogi minulle edustaa, kaiken muun lisäksi.

Tän postauksen kuvat on varmaankin lokakuulta, yhdeltä perjantai-illalta, jolloin oon ehtinyt harvinaisen moneen paikkaan. Nyt noita kuvia valitessa vasta tajusin, että kaikki paikat/baarit/klubit tuona iltana oli vegaani/kasvispaikkoja. Kuinka ihanteellista! Todellakaan tollasta ei satu usein täällä, tuollaiset paikat kun on niin harvassa.

Aluksi käytiin syömässä Botanikassa, jota suosittelen ehdottomasti kaikille Pietarissa kävijöille. Ihan jo pelkästään paikan tunnelman takia. Tuolla usein unohtaa olevansa Venäjällä, mikä on joskus pelkkää plussaa :)

Oltiin aika samixii.


Falafelia <3

Botanikasta otettiin muistaakseni käsitaksi Vegan Clubille. Mentiin kattoo Trialia, joka on (tottakai) vegaanistreitti hc-bändi.

Oli kyl taas niin uskomatonta toi meininki tuolla ja ton bändin välispiikit oli ihan omien arvojen mukaisia, mikä teki keikasta vielä enemmän vaikuttavan. Ne oli agiteerannu jonkun paran tulkkaa välispiikit venäjäksi, eihän siitä oikein mitään tullu :)

Lopuksi mentiin käväsemään Bar Produktissa, joka on ihan meidän kulmilla. Yks kaveri soitti siellä levyjä ja lopulta olinkin kotona vasta kuudelta aamulla, jotenkin vähän lipsahti. Tuollakin paikassa oli vegaaninen menu, yllättävää.

English: A Friday evening from last Month. I ended up in three vegan/vegetarian places during that night, which isn't at all common here in Russia. But hanging out with right people makes you go to good places I guess :) We went to see an American hardcore band, the Trial and it was amazing. People are 100% in it when it comes to live music.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Noniiiiii. Kiitos :)