17 kesäkuuta 2010

Borscht, I assume

Before moving to the new flat I decided I'd start a habit of cooking again. It was pretty much a forgotten thing in my household, I used to eat mostly cold food (you know, just chopping tofu and veggies to a plate and that's it). I love cooking, it gives more quality to life, but I guess everyone was already aware of that.

So, lately I've been cooking soups, since you can eat them for a couple of days in a row and they get better by the day. And soup is also a very Russian dish (I want to become a perfect wife material by learning to cook in traditional Russian way haha). Today I cooked cabbage soup/borscht (don't know exactly which one it is cos I never cook according to recipes).

I've become a huge fan of beetroot here, I could stick it everywhere (foodwise, I mean...).

Boiling the soy in spicy water/frying the onions, carlig, carrots and beetroot. Later I added the sauerkraut plus other important ingredients, but forgot to take a picture.

Then some smetana/sour cream on top and that's it. The soup tastes more delicious than it looks like, though. Now I'm already thinking what to cook next, any good ideas?

3 kommenttia:

Peps kirjoitti...

Mulle tulee itelleni sellanen outo tyhjä olo, jos oon liian kauan syömättä lämmintä ruokaa ja syön vaan salaattia. Mut ehkä se on vaan tottumiskysymys?

anna kirjoitti...

Oikeestaan tykkään enempi kylmistä ruuista ku kuumista ja aika usein jos oon tehny lämmintä ruokaa niin saatan syödä sitä kylmänä seuraavana päivänä. Mut nyt oon kyl tosiaan petrannu ton ruuanlaiton suhteen, kun on myös tupannut menemään siihen et unohdan syödä ja sit oon tosi kiukkunen. Vaikeeta tää syömisen opettelu :)

Anonyymi kirjoitti...

mäkih aluun tehä totoa keittoo, näyttää hyvältä :)