18 heinäkuuta 2008

accessorizing

This is a serie of pictures I took last Monday before going thrifting in Joensuu. I thought I was ready to go and to take a picture but then I remembered I need shoes and my bag. And after that I remembered that I wanted a belt. So here I am, accessorized bit by bit. At the end a little too much, I'd say (and a little too much of Gina Tricot too). I like to keep it simple usually.

Bandana: thrifted
Top: GT
Belt: thrifted
Skirt: GT
Bag: thrifted
Shoes: Zara


6 kommenttia:

Elsi kirjoitti...

Tuota GT:n toppia käyn hivelemässä lähes joka päivä. Aina se tuntuu ihanalta ja aina kangas yhtä lirulta ja ohuelta... Meneeköhän se hiuti hetkessä? Sä oot nyt asiantuntija :D

anna kirjoitti...

elsi: totta,kangas on tosi hauraan ja huonolaatuisen tuntuista. en oo vielä käyttäny sitä kovinkaan montaa kertaa, joten hankala sanoa miksi se menee, meneekö miksikään. pessyt olen kerran, ihan hyvin se sen ainakin otti :) joten aika näyttää mitä sille tapahtuu...

Elsi kirjoitti...

Ehkä käyn sen hakemassa...epäilen, että tuo seiloriteema mene niin nopeasti GT:ssa ohi, ja sitten harmittaa, kun kivoja vaatteita ei taas löydy. Kiitti!

Little Rascal kirjoitti...

You are so pretty.

Mia kirjoitti...

Kivan näköset+väriset vaatteet on taasen!
Mulla tulee käytettyä ihan liikaa mustia vaatteita, pitäis yrittää taas siirtyä tollasiin vähän värikkäimpiin.. Mutta kun ei osaa niin ei. Aina käännyn viimestään ovelta ja haen jotain mustaa päälle :)

anna kirjoitti...

little rascal: thank you sweetie!

mia: itekin oon vannonu mustan nimeen aikoinani, mutta jotenkin pääsin siitä yli ihan vahingossa. Huomasin vaan kerran että oonkin enempi värikäs ku musta :)