25 toukokuuta 2008

spookiness

At first I wasn't planning on posting these pics, but then I noticed something quite spooky about them. I don't know if you can tell from those small ones, but on both of the pictures one of my finger nails has turned black! I'm sure it's because of the flash (?), but it still creeps me out...Shirt: thrifted Filippa K
Bow: selfmade
Jeans: JC
Shoes and socks: H&M
Jacket: thrifted
Bag: found at our old house's trash room
EDIT// same thing in this third one as well:


3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

huomaa kyllä ettei olla nähty tosi pitkään aikaan, oot niin erinäköinen kuin viimeksi :) nätti olit silloinkin ja nätti oot nytkin, mutta tukka on erilainen; tääkin tyyli sopii sulle tosi kivasti.

onko nuo kuvat otettu teidän kotona? aivan ihanan näköistä, tyylikästä ja kovin teidän juttua kaikin puolin.

en tajua mistä toi kynsijuttu voi johtua :O hämmentävää, kyllä.

anna kirjoitti...

Lievästi kyllä ikävöin vanhaa tukkatyyliä kun katsoin kuvia niiltä ajoilta. mutta ei, päätös pysyy ja kasvatan piitkät hiukset (täähän on tosiaan nyt vaan välivaihetta, inhoon kun tuo pituus korostaa Ridge-leukojani :)

juu on otettu meiltä kotoa, remontti on vielä kyllä kesken, listoja puuttuu sieltä täältä ynnä muuta. Siun täytyy tulla käymään!

Oon aivan avuton tossa yhteydenpidossa, vaikka miten monesti olenkin päättänyt että "tämä viikko on yhteydenpitoviikko". ja paskat oo saanu kehenkään otettua yhteyttä. Mikä hitto minua vaivaa... mut joo, lisäsin siun uuden osoitteen meseen, siel sit ainaski :)

Outi kirjoitti...

oli se vanha tukkatyylikin ihana kaikin puolin, se sopi sulle hurjan kivasti, mutta musta tää uudempi ei niinkään korosta sun leukaa (sulla mitään ridge-leukaa oo!!) vaan tekee susta eri tavalla siron näköisen. ja se kehystää sun kasvot kauniisti.

otan ton virallisena kyläilykutsuna :) tässä kesän mittaan jossain vaiheessa varmaan voisi oikeasti yrittää, hirvittää vaan noiden vapaapäivien vähyys. ja se et ne on aina viikolla.

en määkään mikään mestari yhteydenpidonsuhteen ole, ja nytkin sain mesen kautta jonkun viruksen josta lähetinkin sit varoituksen, eli elä klikkaile niitä linkkejä mitä se sulle antaa, sillon ei pitäis tulla virusta koneelle. ei se meillä kait mitään tuhoja kerenny tekeen, onni onnettomuudessa.