22 marraskuuta 2011

STAMPS/PENPALS

Tuhlasin tossa taannoin koko Paypal-tilini tyhjäksi. No ei siellä kyllä paljoa ollut mutta teki mieli ostaa kaikkea krääsää, niin päädyinpä ostamaan sitten nää DIY-leimasimet Etsystä. Tai mitään muuta DIYtä noissa ei oo, paitsi se, että ne pitää koota itse ja aika DIYn näkösiä niistä tuleekin, ainaki ku minä oon asialla. Tein tän postauksen vähän samaan tyyliin millä jotkut bloggaajat esittelee ostoksiaan. Niin että lukija pidättelee hengitystään ja odottaa että VOIH mitäs sieltä pussukasta tällä kertaa paljastuukaan!!


Jotta sellasta. Ton toisen leiman tyypit on muute meikä ja Maissi.

Ainiin. Tänään oli askartelupäivä myös töissä, leikeltiin lumihiutaleita. Oon aina ollu siinä ihan paska ja hävenny tuotoksiani sekä kateellisena kattonu muitten hienoja tekeleitä. Niin kävi myös tänään, alko ihan itkettää. Lapsuuden traumat, huoh. Niistä puheen ollen, jouduin myös kiusalliseen yhteislaulutilanteeseen tänään! Satuinpa seisomaan vielä päivänsankarin (äiti ois sanonu tähän kalun. As in juhlakalu tietty) vieressä niin että kaikki näki sen säälittävän naurunsekaisen suunavailemisyrityksen. Ei ollu hääviä. Mutta kalu oli kuulemma itekin laulanu onnittelulaulua itelleen, näytettiin varmaan idiooteilta siinä vieretysten suuta availemassa.

Translation: Ordered these (kind of) DIY-stamps from Etsy the other week. I can't wait to write a letter to use them! Who wants a letter, anyone? I'd be happy to get new penpals.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Itselleen onnittelulaulun laulaminen on hienoa toimintaa. Sitä pitäisi harrastaa useammin.

nicole kirjoitti...

So nice stamps.Hope you use them soon!
Greetings from Greece.

anna kirjoitti...

Anna: vois alkaa laulaa onnittelulaulun itselleen ihan päivittäin. onnitella itseään et on onnellinen :)

Nicole: yes, I just wrote a letter and decorated it with them :) Greetings back to you!