09 lokakuuta 2011

Ruskaretki

Eilinen oli ihana päivä. Lähdettiin ruskaretkelle Pushkiniin Pietarin laitamille, siellä oli tarkoitus mennä Tsaarien hevosten hautausmaalle. Kuinka kiehtovaa että niille hepoillekin on oma hautuumaa!


Teki todella hyvää päästä kuluttavasta suurkaupungista hetkeksi. Hautausmaa kyllä löytyi, mutta se oli aidan takana ja siellä oli vahtikoirat, kännyttiinkin sitte kiireen vilkkaa takasin kun hieman pelotti ne piskit.


Guljailtiin sitte ihan muuten vaan siellä tai no rämmittiin aika ajoin. Olin ihan väärin varustautunut, tollaset pikkukengät jalassa, tyyli ennenkaikkea. Ainiin, tuon punaisen laukun ostin viime sunnuntaina kirpparilta, se on ihana.

Grillattiin (tai siis muut grillas) tuolla pusikossa ja nautittiin punaviintä. Olis ollut kyllä paljon gootikkaampaa tehdä se siellä haudan äärellä.

Illaksi tultiin takaisin kaupunkiin, mentiin käymään syömässä Etazhissa. Se on siis paikka, jossa on vähän kaikkea, lähinnä näyttelyitä ja tuo ihanana mannermainen kahvilaravintola, onpa siellä myös aika mielenkiintoisen näkönen hostellikin.

Alko muuten posket helottaa kivasti ku joi tota viiniä, kun oli ensin ollut koko päivän ulkona. Tuli ihan lapsuus mieleen siitä tunteesta. Tosin sillon ei muistaakseni viinin kaa läträtty.

Loppuillasta ei olekaan sit kuvia. Mentiin Griboedoville kattomaan Laineen Kasperia ja oli muuten taas kerran ihan äärettömän hyvä keikka! Harvoin jaksan kiinnostua mistään niin paljon että katsoisin koko keikan, nyt ihan innostuin pistää jalalla koreesti. Oivoi, varmaan siksi oonkin ollu tänään melko uupuneessa tilassa :)

Translation: Had a really great Saturday, made an excursion to Pushkin to see the graveyard of Tsars' horses. Sadly, we didn't see it, because the place was guarded by angry dogs, so we just walked around in the nature. And had some wine. Later that evening we went to have dinner and after that to see a gig of Laineen Kasperi, it was brilliant!


3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kiva paikka se Etazhi. Hieno rappukäytävä ja maisemat.Hepoille oma hautuumaa on jotenkin aika hienoa. Niistä ei tehty metukkaa.

anna kirjoitti...

Niin on! Siellä ei tunne olevansa ollenkaan Venäjällä, mikä on ainakin täällä asuvalle kiva juttu aina välillä :)

Anna kirjoitti...

:)