22 helmikuuta 2009

Feeling like Sunday

This weekend was completely spent at home, recovering from what was left from flu. I ended up having a sick leave for one complete week, so this was like my winter holiday. Well at least I got a good, needed rest. Next weekend is already almost fully booked, at least when it comes to Friday. Why does everything happen during same evening, may I ask? It's always the same, nothing happens for weeks and then when it does, it's the same night. But I don't complain, at least there're nice things to look forward to.

Two weeks back I was at Helsinki vintage and this was my outfit. Nothing too fancy for Sunday.Top: Miss Selfridge
Skirt: Zara
Purse: thrifted

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Moi!
Pakko kysyä, että nähtiinköhän me eilen Valtterissa? Vaikutit niin tutulta, ja vasta myöhemmin tajusin, että miksi. Olin siis Lauran kanssa myymässä, ja jo jonkin aikaa lueskellut tätä sun blogia.

anna kirjoitti...

Moimoi! Joo kyllä se minä olin :) aika hauska juttu, että joku tunnistaa [tai miksipä ei, minähän se noissa kuvissa kuitenkin olen :)]. iski vaan kauheet paineet nyt tän blogin suhteen, hehhe!

Elevator Lady kirjoitti...

such a cute cardie!

Jenni kirjoitti...

No ei tarvi kuule mitään paineita ottaa! Oli vain pakko kysäistä, kun en siellä kirpparilla tajunnut heti asiaa. Mun mielestä sun blogi on tosi kiva ja sulla on kadehdittavan hyvä staili. Eli uusia postauksia odotellen ;)

Little Rascal kirjoitti...

That top is super cute!

Mrs Munster kirjoitti...

Adorable outfit!